AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet eder.

Kahve falında bataklıkta yüzmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bataklığa girmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklık görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kazancının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek çok yorulacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak dertlerin bölüşüleceğine, amacına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir