AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa battığını görmek

Kahve falında bataklığa battığını görmek

Kahve falında bataklığa battığını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, borçlarının ödeneceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa battığını gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında bataklığa battığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa düşmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalettir.

Kahve falında çamur bataklık görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında bataklıkta yüzmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir