AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bataklıkta görmek

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel haberlerin alınacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Kahve falında başkasını bataklıkta gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında bataklıkta yüzmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve bataklık görmek İslami olarak günahlarının artacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek geniş bir rızka kavuşacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bataklık görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir