AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, günahtan temizlenmeye, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında bataklıkta boğulmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur bataklık görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz ve bataklık görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir