AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta yürümek

Kahve falında bataklıkta yürümek

Kahve falında bataklıkta yürümek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalettir.

Kahve falında bataklıkta yürümek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında bataklıkta yürümek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında çamur bataklık görmek canını ve malını garanti altına alacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bataklığa battığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini bataklıkta görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Kahve falında bataklıkta yüzmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir