AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklık çamur görmek

Kahve falında bataklık çamur görmek

Kahve falında bataklık çamur görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalettir.

Kahve falında bataklık çamur gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Kahve falında bataklık çamur görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur bataklık görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek hayatına bakacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında bataklıkta yüzmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bataklık görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek kısmetinizin açılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir