AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa saplanmak

Kahve falında bataklığa saplanmak

Kahve falında bataklığa saplanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa saplanmak gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Kahve falında bataklığa saplanmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında bataklığa battığını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında bataklık çamur görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir