AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa girip çıkmak

Kahve falında bataklığa girip çıkmak

Kahve falında bataklığa girip çıkmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa düşmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bataklığa girmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birini bataklıkta görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir