AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bataklıkta görmek

Kahve falında kendini bataklıkta görmek

Kahve falında kendini bataklıkta görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, mutluluk bulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Kahve falında kendini bataklıkta gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında birini bataklıkta görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yüzmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, seyahatlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında bataklığa gömülmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bataklık görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bataklık görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyiliğe ve güzelliğe inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir