AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa batıp çıkmak

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, dertlerine derman bulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet eder.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine inanılır.

Kahve falında bataklıkta boğulmak olayın ağız münakaşasına varacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bataklık görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir