AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş bataklık görmek

Kahve falında kurumuş bataklık görmek

Kahve falında kurumuş bataklık görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, doğru olanı seçeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş bataklık gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bataklık çamur görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalet eder.

Kahve falında yeşil bataklık görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek aksiliklerin başgöstereceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa gömülmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir