AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa düşmek

Kahve falında bataklığa düşmek

Kahve falında bataklığa düşmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunlar altında ezileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa düşmek gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında bataklığa düşmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bataklık görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında bataklığa saplanmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet eder.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir