AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta kaybolmak

Kahve falında bataklıkta kaybolmak

Kahve falında bataklıkta kaybolmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklığa düşmek sorunların büyük darbeler vuracağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bataklıkta yürümek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bataklık çamur görmek kazancının günden güne arttıracağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında bataklığa batmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklık görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak sorunların kalmayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir