AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklık görmek

Kahve falında bataklık görmek

Kahve falında bataklık görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, işlerini büyüteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklık gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Kahve falında bataklığa batmak kul hakkına girmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bataklık görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa düşmek işlerinin büyüyeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalettir.

Kahve falında bataklık çamur görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında bataklık görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir