AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta yüzmek

Kahve falında bataklıkta yüzmek

Kahve falında bataklıkta yüzmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kazancın yetmez olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında bataklıkta yüzmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında bataklıkta yüzmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında bataklığa saplanmak yorulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına inanılır.

Kahve falında bataklığa battığını görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bataklığa batmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında bataklığa düşmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir