AnaSayfa / Genel / Kahve falında basörtüsüz olmak

Kahve falında basörtüsüz olmak

Kahve falında basörtüsüz olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, güzel bir iş fırsatına delalettir.

Kahve falında basörtüsüz olmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında baskasina hediye almak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasinin gelinlik görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasan basri görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında su basmış ev görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında basini yaslamak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında baska birini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir