AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina hediye almak

Kahve falında baskasina hediye almak

Kahve falında baskasina hediye almak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında baskasina hediye almak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında baskasina hediye almak maddi olarak zayıflayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Kahve falında baskasina yüzük vermek şansın ve kısmetin de açık olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Kahve falında baskasinin evine girmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında baska birini görmek bunu şeref sayacağına, insanlar tarafından tanınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak zor durumlara düşüleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında basörtülü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Kahve falında baska birini hasta görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir