AnaSayfa / Genel / Kahve falında basini yaslamak

Kahve falında basini yaslamak

Kahve falında basini yaslamak rızkının çoğalacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, de elinin bollaşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında basini yaslamak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Kahve falında basini yaslamak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başını birine yaslamak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yepyeni biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı omuza yaslamak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında sırtını ağaca yaslamak belalara denk gelmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başını göğsüne yaslamak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başını omzuna yaslamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başını birinin omzuna yaslamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir