AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasan basri görmek

Kahve falında hasan basri görmek

Kahve falında hasan basri görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında hasan basri gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında hasan basri görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti hasanuı görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasan hüseyin ismini duymak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasan ismini duymak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasan ismini görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında imam hasanı görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında hasan görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir