AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birini görmek

Kahve falında baska birini görmek

Kahve falında baska birini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında baska birini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında baska bir erkek öpmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak işlerini büyüteceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baska birini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında baska birini hasta görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, gelirinin de artmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basini kasimak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında baskasina asik olmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında evini su basmış görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir