AnaSayfa / Genel / Kahve falında su basmış ev görmek

Kahve falında su basmış ev görmek

Kahve falında su basmış ev görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında su basmış ev gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Kahve falında su basan evi temizlemek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su basmış ev görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalettir.

Kahve falında evi su basmış görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina su vermek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında evini su basmış görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında baska bir evde olmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında baskasina ev almak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında baska bir evde oturmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir