AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskalarinin kavga görmek

Kahve falında baskalarinin kavga görmek

Kahve falında baskalarinin kavga görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskalarinin kavga gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baska birini öpmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında baskasina asik olmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, her istediğini alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına işarettir.

Kahve falında basini kasimak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında baska birini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir