AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasinin gelinlik görmek

Kahve falında baskasinin gelinlik görmek

Kahve falında baskasinin gelinlik görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, onları gücendireceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sarsılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında baskasinin gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Kahve falında baskasinin gelinlik görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baskasina ev almak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baska bir sehre gitmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında basörtüsüz olmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında baska bir evde olmak küfürlü söze, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında baskasiyla yatmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir