AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek

Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek

Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yanlış yollardan döneceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kafasını toparlayamayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünün yandığını gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine başörtüsü vermek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsü takmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü açık görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir