AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah başörtüsü görmek

Kahve falında siyah başörtüsü görmek

Kahve falında siyah başörtüsü görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah başörtüsü gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak elindeki malların gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak özgüveninin yerine geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü unutmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir