AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine başörtüsü vermek

Kahve falında birine başörtüsü vermek

Kahve falında birine başörtüsü vermek işlerinde önemli adımlar atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında birine başörtüsü vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Kahve falında yırtık başörtüsü görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye başörtüsü vermek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak kendisine olan güveninin artacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü yakmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başörtüsü taktığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Kahve falında başörtüsü hediye almak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir