AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü açık görmek

Kahve falında başörtüsünü açık görmek

Kahve falında başörtüsünü açık görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kötü olayların meydana geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü açık gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında başörtüsünü açık görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsü hediye almak iyi ruh halinin bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir