AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi başörtüsü örtmek

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtüsü örtmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü görmek karlı işlere gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi örtü örtmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtü örtmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir