AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü takmak

Kahve falında başörtüsü takmak

Kahve falında başörtüsü takmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor başörtüsü takmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir