AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk başörtüsü görmek

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, dertlerin bölüşüleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk başörtüsü gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek huzur ve saadet bulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında mor başörtüsü takmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mor başörtüsü görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli başörtüsü görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk kolye görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir