AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü kesmek

Kahve falında başörtüsünü kesmek

Kahve falında başörtüsünü kesmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güven kaybı yaşanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında başörtüsünü kesmek gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında başörtüsünü kesmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtüsü kesmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Kahve falında siyah başörtüsü görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mor başörtüsü takmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takamamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü hediye etmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir