AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına tükürüldüğünü görmek

Kahve falında ağzına tükürüldüğünü görmek

Kahve falında ağzına tükürüldüğünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ağzına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ağzına tükürüldüğünü görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalet eder.

Kahve falında tükenmez kalem vermek maddi açıdan nefes alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüküren birini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, vefalı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir