AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek daha fazla gelir elde edeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tükenmez kalem görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işarettir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek ibadete ağırlık verileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze tükürülmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüküren yılan görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir