AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Normal şartlarda dikkat etmediğiniz noktaları görmeye başlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir