AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükenmez kalem vermek

Kahve falında tükenmez kalem vermek

Kahve falında tükenmez kalem vermek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tükenmez kalem görmek onlara değer vereceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, daha sonra işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir