AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükenmez kalem bulmak

Kahve falında tükenmez kalem bulmak

Kahve falında tükenmez kalem bulmak rahatın kaçacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, asla yüksünmeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tükenmez kalem vermek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir