AnaSayfa / Genel / Kahve falında tükenmez kalemler görmek

Kahve falında tükenmez kalemler görmek

Kahve falında tükenmez kalemler görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, ünleneceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, iyi günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tükenmez kalemler gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların çabucak halledileceğine yorulur.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tükenmez kalem görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına işarettir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükenmez kalem görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi tükenmez kalem görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemler görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir