AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüküren birini görmek

Kahve falında tüküren birini görmek

Kahve falında tüküren birini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüküren birini gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Kahve falında nesli tükenmiş hayvan görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine tükürüldüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükenmez kalem vermek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında renkli tükenmez kalem görmek imkanlarının artacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tüküren yılan görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir