AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Kahve falında üstüne tükürüldüğünü görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne tükürülmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tüküren yılan görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında nesli tükenmiş hayvan görmek güzel haberlerin alınacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, fal sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tükenmez kalem görmek kalp kırıklığı olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir