AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü takmayı unutmak

Kahve falında başörtü takmayı unutmak

Kahve falında başörtü takmayı unutmak hayra ve esenliğe, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, layık olduklarına sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak yaşam sevincinin geri geleceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşarp takmayı unutmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni başörtü görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir