AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, işinden ekmeğinden olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başörtülü görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini başörtülü görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalettir.

Kahve falında pembe başörtü takmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni başörtü görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölüden başörtü almak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında birinin başörtü taktığını görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir