AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı başörtü vermek

Kahve falında kırmızı başörtü vermek

Kahve falında kırmızı başörtü vermek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek zor zamanlar geçireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı başörtü görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında başörtülü erkek görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık birini başörtülü görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasını başörtülü görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık başörtü görmek haneye bereket geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir