AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp takmayı unutmak

Kahve falında eşarp takmayı unutmak

Kahve falında eşarp takmayı unutmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp takmayı unutmak gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında eşarp takmayı unutmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet eder.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında takma dişi çıkarmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük takma görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gözlük takmayan birini gözlüklü görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük takmasını görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir