AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini beyaz başörtülü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz başörtü takmak kazançlarının gittikçe azalacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında birini beyaz başörtülü görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz başörtülü birini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında pembe başörtü görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir