AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz başörtü takmak

Kahve falında beyaz başörtü takmak

Kahve falında beyaz başörtü takmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz başörtü takmak gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında beyaz başörtü takmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında yeni başörtü takmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak iş hayatında saygı göreceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe başörtü takmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtü takmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi başörtü takmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert başörtü takmak başarılı bir kişi olacağına, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir