AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük takmayı unutmak

Kahve falında yüzük takmayı unutmak

Kahve falında yüzük takmayı unutmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, işlerin aksamayacağına işarettir.

Kahve falında başörtü takmayı unutmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşarp takmayı unutmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmasını görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmış birini görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğü takmamak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzük takmaya çalışmak kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzük takmış erkek görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir