AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni başörtü görmek

Kahve falında yeni başörtü görmek

Kahve falında yeni başörtü görmek şansın çalışmaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, istediği oranda da eğleneceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeni başörtü gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni başörtü görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeni başörtü takmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kendini beyaz başörtüyle görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet eder.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Kahve falında erkeği başörtülü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başörtü satın almak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah başörtü taktığını görmek zorlukların biteceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir