AnaSayfa / Genel / Kahve falında basörtü örtmek

Kahve falında basörtü örtmek

Kahve falında basörtü örtmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında basörtü örtmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz veya amaçlarınız açısından ne kadar yol geldiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında basörtü örtmek ününü ülke dışına taşıyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah basörtü görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baska birini hasta görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında baska birini öpmek kazancının çok daha fazla olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, iyi şeyler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir