AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah basörtü görmek

Kahve falında siyah basörtü görmek

Kahve falında siyah basörtü görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah basörtü gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında siyah basörtü görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esim baska kadinla görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basörtülü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek yıpranacağına, strese gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina asik olmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında baskasinin karisini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, düşmanlarımızı alt etmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir