AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birini hasta görmek

Kahve falında baska birini hasta görmek

Kahve falında baska birini hasta görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerin bir anda azalacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baska birini hasta gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında baska birini hasta görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında baska bir sehre gitmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında baska birini öpmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina hediye almak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek hayallerine ulaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasinin karisini görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir